Ενοχλημένος ο Τζέιμς λόγω... Καλάθη (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς προκάλεσε αντιδράσεις με τον νέο του ποστ στο twitter αφήνοντας πολλά ερωτηματικά σχετικά με την οικονομική διαχείρηση των ''πρασίνων'' προς το πρόσωπο του.

Ενοχλημένος ο Τζέιμς λόγω... Καλάθη (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται ελεύθερος στην αγορά ψάχνοντας τον επόμενο επαγγελματικό του προορισμό. Είναι γνωστό πως η Μιλάνο και η Μακάμπι ενδιαφέρονται για τον παίκτη χωρίς ωστόσο να έχουν συμφωνήσει με τον ίδιο.

Η φυγή του από τους ''πράσινους'' και η επιλογή της ομάδας να μην του κάνει νέα πρόταση προκάλεσε ερωτηματικά στους φίλους του Παναθηναϊκού. Σχετικά με αυτή την απόφαση πολλοί ανοίγουν διάλογο μαζί του θέλοντας να μάθουν ακριβώς τι γίνεται με τον ίδιο και την ομάδα. Σε μία από τις συζητήσεις που είχε απάντησε κάπως προκλητικά αφήνοντας αιχμές για την πρώην ομάδα του.

Συγκεκριμένα ένας φίλος του Παναθηναϊκού έγραψε: «Σου εύχομαι τα καλύτερα όμως πρέπει να ξέρεις ότι το χρήμα δεν είναι το παν! Ξέρεις πόσο σε αγαπάμε όμως ο ΠΑΟ δεν μπορεί να προσφέρει 1.6. Επομένως πρέπει να διαλέξεις τι είναι πιο σημαντικό για σένα»

με τον Τζέιμς να απαντά: Μπορούν να δώσουν στον Νικ 2.1 και όχι 1.6 σε μένα; Δεν βγάζει νόημα».

Δείτε τα σχετικά post: