Γιατράς: «Όσα έγιναν στο Λαύριο τα έχω ξαναζήσει»

Τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ - και όχι μόνο- σχολίασε ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς. 

Γιατράς: «Όσα έγιναν στο Λαύριο τα έχω ξαναζήσει»

Το πρώτο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Stoiximan Basket League έκανε το Προμηθέας που επικράτησε στον 1ο αγώνα της σειράς κόντρα στην ΑΕΚ, 77-73 στην Πάτρα.

Ο Μάκης Γιατράς κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στα όσα συνέβησαν στο Λαύριο: «Ήταν ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες περίμεναν να τελειώσει. Για όσους το είδαν μπορεί να ήταν συναρπαστικό, επειδή κρίθηκε στο τέλος. Θα σου έλεγε κανείς μετά τα όσα έγιναν στο Λαύριο, ότι είμαστε επαγγελματίες, αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας. Είμαι ερασιτέχνης. Υπάρχουν άλλοι που είναι επαγγελματίες. Δεν το διαχειρίζομαι και το καλό ή το κακό με μένα είναι πως ότι είμαι, φαίνεται στα μούτρα μου.

Να μην κρυβόμαστε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιο σπουδαίο κίνητρο, αλλά όταν μπαίνεις μέσα θέλεις να κερδίσεις. Μέσα σε 22 μέρες έχουμε παίξει 10 παιχνίδια συνεχόμενα. Νομίζω ότι αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.

Αυτά που έγιναν στο Λαύριο, τα έχω ξαναζήσει. Δεν έχουμε φοβηθεί να παίρνουμε τις ευθύνες. Κι αν θέλετε, εγώ φταίω, έπρεπε να βγάλω τον Γιάννη Αγραβάνη έξω, όμως δεν ήμουν στον πάγκο».