Προμηθέας: Απορρίφθηκαν οι τρεις ενστάσεις από τον αθλητικό δικαστή

Οι παράγοντες του Προμηθέα περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους το σκεπτικό της απόφασης για να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ διεκδικώντας την δικαίωσή τους

Προμηθέας: Απορρίφθηκαν οι τρεις ενστάσεις από τον αθλητικό δικαστή

Ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε να απορρίψει τις τρεις ενστάσεις που κατέθεσε ο Προμηθέας μετά τον αγώνα με το Λαύριο στο πέμπτο ματς των ημιτελικών στα πλέι οφ της Basket League.

Οι Πατρινοί είχαν παράπονα από τη διαιτησία του παιχνιδιού και ειδικότερα για τη φάση, όπου ο Γιάννης Αγραβάνης δεν αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ από λάθος των διαιτητών και εκτέλεσε αυτός τις βολές μετά το αντιαθλητικό του Κόζι στον Γκραντ.

Ο αθλητικός δικαστής θεώρησε πως δεν αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του αγώνα, καθώς η τελική διαφορά ήταν στους επτά πόντους και δεν επηρέασε την έκβαση του αγώνα, μια και απέμεναν 47’’ για τη λήξη.

Η διοίκηση του Προμηθέα περιμένει να πάρει σήμερα στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης του αθλητικού δικαστή για να προχωρήσει σε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ και να προσβάλει την απόφαση του μονομελούς δικαιοδοτικού οργάνου της λίγκας.

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Μήλας τιμωρήθηκε με 1.100 ευρώ για όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα πως είπε στους διαιτητές, ενώ με πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Μάκης Γιατράς για την αποβολή του.