Μουράτος: «Tο σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας»

Ο Βασίλης Μουράτος αναφέρθηκε στον κρίσιμο αγώνα του Λαυρίου με τον Προμηθέα που θα κρίνει το ποια ομάδα θα βρεθεί στους τελικούς της Basket League

Μουράτος: «Tο σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας»

Μέσω του blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Βασίλης Μουράτος σχολίασε το αποψινό παιχνίδι του Λαυρίου απέναντι στον Προμηθέα στις 20:00.

Basket League: «Τελικός» για Λαύριο και Προμηθέα

Ο Έλληνας γκαρντ χαρακτήρισε το ματς ως το σπουδαιότερο της ιστορίας του Λαυρίου καθώς σε περίπτωση νίκης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς της Basket League.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Tο σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας!

Η ομάδα μας κατάφερε να στείλει τη σειρά σε πέμπτο παιχνίδι, κάνοντας το 2-2 με break μέσα στην έδρα του Προμηθέα. Η αποστολή μας δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού μπροστά μας είναι ένα ακόμα πολύ σπουδαίο παιχνίδι, το σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας μας!

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες γιατί γίνονται συναρπαστικοί ημιτελικοί αντάξιοι των προσδοκιών όλων, με τις δύο ομάδες να τεκμηριώνουν μέσα στο γήπεδο ότι δίκαια έφτασαν μέχρι την τετράδα του πρωταθλήματος.

Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί πολύ στο ποιος το θέλει περισσότερο, ποιος θα μπει στο γήπεδο γεμάτος πάθος και ένταση για τη νίκη. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ, έχουμε καταφέρει να έχουμε ένα παιχνίδι για να ολοκληρώσουμε τη σειρά και αυτό να είναι στην έδρα μας.

Υποσχόμαστε στους φιλάθλους μας -που τόση αγάπη και στήριξη μας δίνουν- ότι θα καταθέσουμε ψυχή στο γήπεδο για να τους κάνουμε για άλλη μια φορά υπερήφανους!»