ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επίθεση σε Αυγενάκη και Χρυσοχοΐδη για τις εκλογές στην ΕΟΚ

Σφοδρή επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη εξαπέλυσε επίσημα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την αναβολή των εκλογών της ΕΟΚ

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Επίθεση σε Αυγενάκη και Χρυσοχοΐδη για τις εκλογές στην ΕΟΚ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση που εξέδωσε παρενέβη στα όσα διαδραματίζονται γύρω από τις εκλογές στην ΕΟΚ.

Είναι η πρώτη ομάδα που εξέφρασε επίσημα την άποψή της, ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

ΓΓΑ: Άμεση απάντηση σε ΠΑΟ: «Η Πολιτεία δεν εκβιάζεται - Η Δημοκρατία θα νικήσει»

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο μεγαλύτερος ελληνικός Σύλλογος καλαθοσφαίρισης δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει αμέτοχος σε όλα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο χώρο του μπάσκετ.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος ουδεμία σχέση με τις αξίες της Κρήτης έχει, αφού έφαγε τα μούτρα του σε όλες τις προσπάθειες χειραγώγησης των λοιπών ομοσπονδιών, έθεσε σαν τον ύψιστο αγώνα του την Ομοσπονδία με τις μεγαλύτερες επιτυχίες για την Ελλάδα, αυτή του μπάσκετ.

Αφού καταπάτησε το Σύνταγμα, έβαλε μπροστά τον πιο αποτυχημένο Υπουργό της Κυβέρνησης, τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να προσπαθήσει να εμποδίσει την ύψιστη δημοκρατική διαδικασία, αυτή των εκλογών.

Η δικαιολογία του κ. Χρυσοχοΐδη ήταν ο φόβος για πρόκληση… επεισοδίων με ευφάνταστα σενάρια και κατασκευασμένες πληροφορίες του ίδιου του Αυγενάκη. Αυγενάκης κερνάει, Χρυσοχοΐδης πίνει.

Ο Χρυσοχοΐδης, αντί να κοιτάξει την Ελλάδα που έχει γίνει η χαρά του κάθε εγκληματία με εισβολές στα σπίτια μας και δημόσιους αυνανισμούς σε κάθε στάση λεωφορείου, ασχολείται με τις ονειρώξεις του Αυγενάκη και της επιχειρηματικής του παρέας από την Πάτρα και την Θεσσαλονίκη.

Αλήθεια κύριε Χρυσοχοΐδη: Τί έγινε με το στοίχημά σας να πιάσετε τους δολοφόνους του Καραϊβάζ και της Καρολαϊν;

Το χάσατε και είπατε να ασχοληθείτε με τα στοιχήματα του Αυγενάκη και της παρέας του;

Ο Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει στους Αυγενάκη, Χρυσοχοΐδη να βάλουν στο γύψο το ελληνικό μπάσκετ.

Το ελληνικό μπάσκετ θα νικήσει. Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο».