Εκλογές ΕΟΚ: Ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λιόλιου (pic)

Ενώ έχουμε εισέλθει στην τελική ευθεία για την πραγματοποίηση των εκλογών στην ΕΟΚ, ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λιόλιου παρουσίασε τους συνοδοιπόρους του υποψηφίου προέδρου.

Εκλογές ΕΟΚ: Ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λιόλιου (pic)

Λίγα εικοσιτετράωρα απέχουμε μόνο από τις εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Κυριακή (30/5) και ο συνδυασμός του Βαγγέλη Λιόλιου παρουσίασε σήμερα (27/5) αναλυτικά τους υποψηφίους που τον αποτελούν.

Ο συνδυασμός «Δώσε Πάσα» τού εκ των υποψηφίων προέδρων ισχυρού άνδρα του Προμηθέα αυτοσυστήνεται μέσω των social media. Παράλληλα, να σημειωθεί ότι έχει εκφράσει την προτίμησή του στην άμεση διεξαγωγή των αρχαιρεσιών στην ομοσπονδία του μπάσκετ, απέχοντας συνειδητά από την εξύφανση σεναρίων περί αναβολής ή ματαίωσης της διαδικασίας.

Ο Β. Λιόλιος στο εισαγωγικό του μήνυμα ανέφερε: «Με κοινό στόχο ένα καλύτερο αύριο για το αγαπημένο μας άθλημα, βάζοντας το “εμείς” πάνω από το “εγώ” #dinoumepasa στο μπάσκετ που οραματιζόμαστε. Αλλάζουμε σελίδα, δίνοντας φωνή σε κάθε σωματείο, ανεξαρτήτως μεγέθους, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ανεξαρτήτως περιοχής. Σε κάθε αλλαγή, μεγάλη ή μικρή, καταλύτης είναι οι άνθρωποι και η αποφασιστικότητά τους. Έτσι και εμείς, θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να γίνουμε η αλλαγή που ζητάμε».

Στην παρακάτω ανάρτηση του συνδυασμού μπορείτε να γνωρίσετε και με φωτογραφία τον κάθε υποψήφιο ξεχωριστά: