ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αγγέλου με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Τι δήλωσαν οι Όντεντ Κάτας και Βαγγέλης Αγγέλου μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Έξαλλος ο Αγγέλου με ερώτηση δημοσιογράφου (vid)

Ο Όντεντ Κάτας μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού στους τελικούς της Basket League είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια δύσκολη σειρά. Ήρθαμε σε αυτή τη σειρά παίζοντας κόντρα στην ΑΕΚ με μεγάλο σεβασμό, ο οποίος είναι μεγαλύτερος μετά τα παιχνίδια αυτά. Έχει ποιοτικούς παίκτες και ποιοτικά γκαρντ. Δεν ήταν εύκολο για εμάς. Δεν προσεγγίσαμε με τον σωστό τρόπο το πρώτο και το τέταρτο παιχνίδι. Βρήκαμε την αφοσίωσή μας και σκοράραμε 17 πόντους στα τελευταία 6 λεπτά. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 9 πόντους.

Όλα αρχίζουν από την άμυνά μας και μου άρεσε ο τρόπος που κάναμε ένα βήμα μπροστά και αντιδράσαμε. Είχαμε πολλή πίεση και ακόμα έχουμε πηγαίνοντας στους τελικούς. Κάποιοι παίκτες βρήκαν χαρακτήρα. Ο Παπαπέτρου ήταν σπουδαίος για εμάς στην τέταρτη περίοδο. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες. Δεν ήταν μόνο αυτός, ήταν ομαδική δουλειά. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στην ΑΕΚ και είμαι χαρούμενος που αντιδράσαμε».

Απ΄ την πλευρά του, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Βαγγέλης Αγγέλου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Αυτή τη σειρά μπορείς να τη δεις από πολλές πλευρές. Να δεις τι έγινε στο πρώτο, στο δεύτερο, στο τρίτο, στο τέταρτο παιχνίδι και να τα χωρίσεις σε κατηγορία. Να αξιολογήσεις αυτά τα τέσσερα δεκάλεπτα. Στο σημερινό παιχνίδι διαχειριστήκαμε λάθος την προσέγγιση στους 9 πόντους. Και όταν πηγαίνεις να αντιμετωπίσεις στα ίσια μια διαφορά 9 πόντων με διαφορετικούς παίκτες η αγορά δεν κάνει λάθος. Πρέπει να έχεις σεβασμό και να μην χάσεις το μυαλό σου. Αυτό δεν μειώνει την προσπάθεια που κάναμε που σε αυτή τη σειρά ήταν σημαντική και ευχαριστώ τους παίκτες. Να συνεχίσουμε».

O Βαγγέλης Αγγέλου ρωτήθηκε από δημοσιογράφο της ΕΡΤ, για την κομβική παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου και την επικράτηση του Παναθηναϊκού. Το γεγονός τον ενόχλησε, απαντώντας με απότομο τρόπο, λέγοντας τα εξής: «Eντάξει, κέρδισε ο Παναθηναϊκός, να μιλήσω εγώ για τον Παπαπέτρου; Συγχαρητήρια για τον Παπαπέτρου, κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Μίλησε ο προπονητής του. Είναι προσωπικότητα. Κέρδισε ο Παναθηναϊκός. Κάποια ερώτηση για την ΑΕΚ υπάρχει;».