Γιατράς: «Χάσαμε το μυαλό μας...»

Ο Μάκης Γιατράς απέδωσε την ήττα της ομάδας του στην κούραση αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. 

Γιατράς: «Χάσαμε το μυαλό μας...»

Το Λαύριο… έπαιζε τη ζωή του απόψε και κατάφερε να κρατηθεί «ζωντανό» στη σειρά των ημιτελικών της Basket League κερδίζοντας στην παράταση με 85-79 (70-70 κ.αγ.) τον Προμηθέα.

Ο προπονητής των Πατρινών, Μάκης Γιάτρας απέδωσε την ήττα της ομάδας του στην έλλειψη συγκέντρωσης μετά το +8 του 4ου 10λεπτου. Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι, το οποίο κρίθηκε στην παράταση. Δυστυχώς, στοίχησαν οι χαμένες βολές στο τέλος, ένα λέι-απ που δεν μπήκε, ένα άστοχο τρίποντο από εμάς κι ένα εύστοχο τρίποντο από τον αντίπαλο. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη του. Για εμάς το παιχνίδι της Πέμπτης είναι τελικός. Καλούμαστε να προετοιμαστούμε δυο ημέρες και να είμαστε έτοιμοι για αυτήν τη μάχη.

Η αλήθεια είναι ότι παίζοντας συνεχόμενα παιχνίδια δημιουργείται κούραση και εξαιτίας αυτής γίνονται λάθη. Θεωρώ ότι χάσαμε το μυαλό μας στο +8, πουλήσαμε την μπάλα και κάναμε βεβιασμένες ενέργειες στην επίθεση τις οποίες και πληρώσαμε. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα το πάρει όποιος το θέλει πιο πολύ».