Σερέλης: «Πιο επιθετικοί στην άμυνα μας»

Στην απειρία και στην επιθετική άμυνα στάθηκε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό από τον Προμηθέα.

Σερέλης: «Πιο επιθετικοί στην άμυνα μας»

Ο Προμηθέας επικράτησε 86-79 του Λαυρίου εκτός έδρας και πήρε κεφάλι στην ημιτελική σειρά. Ο κόουτς των γηπεδούχων, Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην απειρία της ομάδας του από τέτοιου είδους αγώνες αλλά και στην επιθετική άμυνα που θα πρέπει να παίξουν οι παίχτες του στο δεύτερο παιχνίδι.

Στην άμυνα δε μπορέσαμε να σταματήσουμε στο πρώτο ημίχρονο τον Κλαβέλ. Κλονίζεται η αμυντική σου συμπεριφορά όταν δέχεσαι αυτά τα σουτ. Προσπαθήσαμε να αντιδάσρουμε στο δεύτερο, κυρίως από την επίθεση μας Ο Προμηθέας ήταν πιο σωστά στο πνεύμα του αγώνα και γι’αυτό κατάφερε και νίκησε» ανέφερε αρχικά στην κάμερα της ΕΡΤ και συνέχισε.

«Και να κερδίζαμε, οι έδρες δε νομίζω ότι θα παίξουν ρόλο στη σειρά. Θα δούμε τα λάθη μας. Ενδεχομένως να είμαστε και λίγο πιο ελεύθεροι στο μυαλό στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα προσπαθεί όλα τα παιχνίδια, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω, περάσαμε ξανά μπροστά. Ίσως κάποιες φορές να είναι και θέμα απειρίας. Θα πρέπει να μπούμε πιο επιθετικοί στην άμυνα μας το Σάββατο».