Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αξίζει σεβασμό και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τον πάρει»

Ο Άρης Λυκογιάννης έριξε ατάκες μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο Βαγγέλης Αγγέλου εξέφρασε τον προβληματισμό του.

Λυκογιάννης: «Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αξίζει σεβασμό και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα τον πάρει»

Ο ΠΑΟΚ έκανε το 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Άρης Λυκογιάννης σχολίασε τα εξής: «Νομίζω ότι συζητήσαμε πολύ για το τι πρέπει να γίνει στο ένας εναντίον ενός, παίξαμε καλή προσωπική άμυνα. Καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ, αξίζει σεβασμό και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα τον πάρει.

Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, ποιοτική, με μεγαλύτερο ρόστερ από εμάς, εμείς έχουμε και την καταπόνηση βασικών μας παικτών. Αυτό που τους είπα είναι ότι είναι playoffs δεν υπάρχει χρόνος και δεν πρέπει να υπάρχει και διάθεση για πανηγύρια, πάμε στο επόμενο παιχνίδι να προσπαθήσουμε να το πάρουμε».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Αγγέλου, είπε: «Πολλά πράγματα δεν λειτούργησαν καλά. Η άμυνα, τα πολλά λάθη στη δεύτερη περίοδο, που είχαμε οκτώ στο διάστημα αυτό και η αυτοπεποίθησή μας. Χάσαμε το δεύτερο ημίχρονο και πάμε να νικήσουμε στην παράταση»