Περιστέρι: Έτοιμο για πρόκριση σε βάρος του Προμηθέα με μόνο απόντα τον Βασιλόπουλο

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Παναγιώτη Βασιλόπουλο, το Περιστέρι είναι έτοιμο να υποδεχθεί την Παρασκευή (14/5) τον Προμηθέα Πάτρας στον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Περιστέρι: Έτοιμο για πρόκριση σε βάρος του Προμηθέα με μόνο απόντα τον Βασιλόπουλο

Έτοιμοι για το δεύτερο πολύ σημαντικό παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των πλέι οφ της Basket League είναι άπαντες στο Περιστέρι.

Οι «κυανοκίτρινοι» αντιμετωπίζουν τον Προμηθέα το βράδυ της Παρασκευής (14/5, 8:00, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και αν φτάσουν στη νίκη θα κάνουν το 2-0 και θα προκριθούν στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Σωτήρη Μανωλόπουλου παρά τη νίκη επί των Πατρινών στο «Δημήτρης Τόφαλος» (66-83) την Τετάρτη (12/5) δεν εφησυχάζουν και παραμένουν προσηλωμένοι στον στόχο τους.

Στην προπόνηση της Πέμπτης (13/5) ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων έβαλε κάποια καινούργια πράγματα στο παιχνίδι, επιμένοντας πολύ στην τακτική, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα παραμένει ο τραυματίας Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι παίκτες τέθηκαν κανονικά στη διάθεση του Μανωλόπουλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη της προπόνησης όλα τα μέλη της ομάδας του ΓΣΠ υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο προχώρησε σε ανάλυση του αγώνα με τον Προμηθέα με τη χρήση βίντεο.