ΚΑΕ ΑΕΚ: Αίτημα στον ΕΣΑΚΕ να μετατεθεί ο τρίτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ λόγω χάντμπολ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ απέστειλε αίτημα στον ΕΣΑΚΕ να μετατεθεί ο τρίτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ, ώστε να μπορέσει να γίνει στο ΟΑΚΑ το επόμενο Σάββατο (15/5) ο τελικός χάντμπολ του ΕΗF EUROPEAN CUP

ΚΑΕ ΑΕΚ: Αίτημα στον ΕΣΑΚΕ να μετατεθεί ο τρίτος αγώνας με τον ΠΑΟΚ λόγω χάντμπολ

Η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε, ότι απέστειλε σήμερα (08/05) στον ΕΣΑΚΕ αίτημα μετάθεσης του 3ου αγώνα της (εφ’ όσον χρειαστεί) με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της A' Φάσης των Playoffs, για την Κυριακή (16/05), προκειμένου να διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο ο Τελικός Χάντμπολ του ΕΗF EUROPEAN CUP.

H ΚΑΕ AEK αντιλαμβανόμενη τη σημασία της διεξαγωγής ακόμη ενός ευρωπαϊκού Τελικού στο Κλειστό του ΟΑΚΑ και την αυτονόητη ανάγκη για διάκριση της ομάδας στο Χάντμπολ, προέβη από την πρώτη στιγμή στις απαιτούμενες κινήσεις και άσκησε πιέσεις προς τους αρμοδίους φορείς, προκειμένου να ικανοποιηθεί το αίτημα της Διοίκησης της «Μάνας ΑΕΚ».

«Για την ΑΕΚ ΒC η προσήλωση στο ελληνικό Πρωτάθλημα μέχρι τελικής διάκρισης, εξακολουθεί ν’ αποτελεί μείζονα προτεραιότητα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, πλην όμως αυτή την ώρα προέχει να συμβάλλει από πλευράς της στην επίτευξη ενός στόχου, με συλλογικό αλλά και διεθνές αντίκτυπο. Γι’ αυτό και η αλλαγή του προγραμματισμού μας προς διευκόλυνση της Ομάδας Χάντμπολ ώστε να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος εύχονται από καρδιάς κάθε επιτυχία στην Ομάδα Χάντμπολ, η οποία επί σειρά ετών μάς κάνει ως «Ενωσίτες» υπερήφανους.

Και με την Κούπα...».