Τι δήλωσαν Αγραβάνης, Παπαπέτρου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι Δημήτρης Αγραβάνης και Ιωάννης Παπαπέτρου μίλησαν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Κυριακή (9/5) στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα στον Προμηθέα και τον Παναθηναϊκό.

Τι δήλωσαν Αγραβάνης, Παπαπέτρου για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο αρχηγός του Προμηθέα, Δημήτρης Αγραβάνης, είπε:

«Βρισκόμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, φέτος είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Είχαμε πολλές δυσκολίες φέτος και με τον κορονοϊό και με κάποιες αλλαγές ξένων, αλλά τώρα πιστεύω πως είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για το τέλος της σεζόν».

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του ΠΑΟ, Ιωάννης Παπαπέτρου τόνισε: «Οι δύο ομάδες έφτασαν πανάξια εδώ πετυχαίνοντας σημαντικές νίκες. Και οι δύο ομάδες είναι καλά προετοιμασμένες και είμαι βέβαιος πως θα γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο.

Όταν παίζεις στον Παναθηναϊκό πρέπει να μάθεις να παίζεις με πίεση. Κάθε χρόνο έχουμε στόχο το νταμπλ κι έχουμε μάθει να ζούμε με αυτή την πίεση. Θέλουμε το Κύπελλο, τίποτα δεν είναι αρκετό για έναν τέτοιο σύλλογο με τόσο κόσμο πίσω του.

Ο Προμηθέας έχει μια νέα προσθήκη, που θα δώσει αρκετά στον αντίπαλό μας, αλλά έχουμε εικόνα για το τι μπορεί να κάνει. Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για όλους τους παίκτες των αντιπάλων και ανυπομονούμε για το παιχνίδι».