Κάτας: «Την τελευταία φορά που παίξαμε στο ΟΑΚΑ χάσαμε από τον Προμηθέα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Όντετ Κάτας έδειξε ανυπόμονος για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Προμηθέα και θυμήθηκε την ήττα στο ΟΑΚΑ

Κάτας: «Την τελευταία φορά που παίξαμε στο ΟΑΚΑ χάσαμε από τον Προμηθέα»

Ο Ισραηλινός τεχνικός του Παναθηναϊκού, ανέφερε πως η ομάδα του σέβεται τους Πατρινούς και θυμήθηκε την ήττα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα είπε στην Συνέντευξη Τύπου του τελικού ο Κάτας:

«Συγχαρητήρια στον Προμηθέα που έφτασε στον τελικό. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι αυτό. Έχουμε βελτιωθεί στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια και έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Έτσι μπορούμε να διαχειριστούμε και την πίεση που υπάρχει παίζοντας στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να μπορούμε να παίξουμε με πίεση.

Φτάνουμε στον τελικό με πολύ σεβασμό για τον Προμηθέα. Την τελευταία φορά που παίξαμε εδώ (σ.σ. στο ΟΑΚΑ) μαζί τους χάσαμε. Νικήσαμε στην Πάτρα, αλλά είχαν πολλές απουσίες. Είναι ένας τελικός, όλα είναι ανοιχτά και είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι.

Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με ποιότητα και ποτέ δεν είναι εύκολο, αλλά όλα αρχίζουν από την άμυνά μας. Αν βγούμε με την απαιτούμενη ενέργεια στο παρκέ και αξιοποιήσουμε το μέγεθός μας, θα παίξουμε με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να στηριζόμαστε σε πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όχι σε πράγματα όπως το ποσοστό στα τρίποντα ή στις βολές».