Η Basket League περιμένει τον Ολυμπιακό

Η Basket League περιμένει τον Ολυμπιακό, ώστε να αποκτήσει και πάλι χρώμα η Α1

Η Basket League περιμένει τον Ολυμπιακό

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Ολυμπιακού στην Μπάσκετ Λιγκ. Σίγουρα περνάει μέσα από το αγωνιστικό κομμάτι και θα πρέπει η αναπτυξιακή ομάδα να κερδίσει την άνοδο, αλλά, ακόμη και στο σενάριο που δεν τα καταφέρει, ακούγεται πως θα υπάρχει μία θέση για τους «ερυθρόλευκους» στην Α1. Θα μας πείτε πως τόσα και τόσα έχουν γίνει, θα τη βρει την άκρη ο ΕΣΑΚΕ (στο ίδιο πλαίσιο είναι και το ενδεχόμενο να μην πέσει φέτος τελικά καμία ομάδα).

Επειδή όμως ζούμε στον μικρόκοσμο του ελληνικού μπάσκετ και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν οι σχετικές αντιδράσεις, στον Ολυμπιακό δεν θέλουν να μπουν σε αυτήν τη διαδικασία (ο ίδιος άλλωστε δεν πρόκειται να ζητήσει να ανέβει χαριστικά) και γι’ αυτό περιμένουν από την αναπτυξιακή ομάδα να πάρει την άνοδο εντός αγωνιστικού χώρου. Κάτι που λογικά αναμένεται να συμβεί, αφού οι «ερυθρόλευκοι» είναι το φαβορί στη φετινή Α2 και αν όλα πάνε καλά και αποφύγουν τις κακοτοπιές, θα πετύχουν τον στόχο τους, είτε ως πρώτοι είτε μέσω των πλέι οφ.

Η ουσία είναι ότι η Μπάσκετ Λιγκ περιμένει τον Ολυμπιακό. Η Α1 έχασε το χρώμα της τα τελευταία χρόνια, ήταν φαγητό χωρίς αλάτι, εστίαση χωρίς μουσική για να είμαστε και στο πνεύμα των ημερών! Με την επικείμενη αλλαγή και στην προεδρία της ΕΟΚ, τα πράγματα αναμένεται να φτιάξουν προς το καλύτερο και με τον Ολυμπιακό παρόντα η Μπάσκετ Λιγκ θα αποκτήσει ξανά ζωντάνια!