ΕΣΑΚΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Περιστέρι κατά Προμηθέα!

Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Περιστέρι έστρεψαν τα βέλη τους κατά του Προμηθέα, ο οποίος πάει να σπάσει την άτυπη συμφωνία για τον ανώτατο αριθμό ξένων παικτών

ΕΣΑΚΕ: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Περιστέρι κατά Προμηθέα!

Ένταση υπήρξε στον ΕΣΑΚΕ σήμερα, καθώς οι εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του Περιστερίου εγκάλεσαν τον Προμηθέα για αθέτηση της άτυπης συμφωνίας που είχαν κάνει οι τέσσερις ομάδες ως προς τον ανώτατο αριθμό ξένων και όπως ήταν φυσιολογικό τα πνεύματα οξύνθηκαν.

Μπορεί η θεματολογία του διοικητικού συμβουλίου να περιελάμβανε τον προγραμματισμό της 1η φάσης των playoffs αλλά και ζητήματα που αφορούν στο πρωτόκολλο και τα μέτρα που θα ισχύσουν σχετικά με την πανδημία, ωστόσο, η δυσαρέσκεια των τριών αθηναϊκών ομάδων απέναντι στον Προμηθέα θεωρούνταν λίγο πολύ αναμενόμενη.

Στο ξεκίνημα της σεζόν και με πρωτοβουλία της αχαϊκής ΚΑΕ, οι τέσσερις ομάδες (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Προμηθέας και Περιστέρι) είχαν προχωρήσει σε μία άτυπη συμφωνία για τον ανώτατο αριθμό ξένων παικτών (12) που μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν σε πρωτάθλημα και Super Cup.

Ο Προμηθέας όμως πάει να την …σπάσει τώρα, φέρνοντας και άλλον ξένο (Ρέι;), γεγονός που έφερε την αντίδραση των άλλων ομάδων, κάνοντας λόγο για unfair των Πατρινών.