Σλαφτσάκης: «Όνειρο κάθε αθλητή να παίζει στον Άρη»

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μίλησε για πρώτη φορά ως παίκτης του Άρη και υπογράμμισε πως είναι όνειρο για κάθε αθλητή να παίξει γι' αυτήν την ομάδα. 

Σλαφτσάκης: «Όνειρο κάθε αθλητή να παίζει στον Άρη»

Ο Έλληνας φόργουορντ μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης τόνισε πως «είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Άρη. Από την πλευρά μου θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους που με επέλεξαν και θα προσπαθήσω να δώσω το 110% των δυνατοτήτων μου για το καλύτερο της ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Άρη».

Η επιθυμία του να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ήταν πολύ μεγάλη. «Πιστεύω ότι είναι όνειρο κάθε αθλητή να παίζει σε αυτή την ομάδα, σε αυτό το γήπεδο, έχοντας στο πλευρό του αυτό το κοινό. Θα προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Ελπίζουμε και ευχόμαστε χωρίς τραυματισμούς και ο καθένας να δώσει τον καλύτερο εαυτό του, ώστε με τη βοήθεια και του κόσμου να φύγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση. Με σκληρή δουλειά, υπομονή και επιμονή θα ανταπεξέλθουμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών που θα υπάρχουν».

Όσο για την παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου στην άκρη του πάγκου των κίτρινων υποστήριξε: «Έπαιξε σπουδαίο ρόλο στην απόφαση μου. Θα έλεγα πως ήταν βαρόμετρο στην επιλογή μου να έρθω σε μια ομάδα με τεράστια οντότητα, όπως ο Άρης».