Προμηθέας: Έλυσε τη συνεργασία του με τον Αθηναίου που πάει στην Μπιλμπάο

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν θα συνεχίσει τη σεζόν στον Προμηθέα, καθώς η ομάδα της Πάτρας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον διεθνή γκαρντ, ο οποίος έχει συμφωνήσει να ενταχθεί στο ρόστερ της ισπανικής Μπιλμπάο.

Προμηθέας: Έλυσε τη συνεργασία του με τον Αθηναίου που πάει στην Μπιλμπάο

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννης Αθηναίου από τον Προμηθέα. Η πατρινή ΚΑΕ με ανακοίνωση που εξέδωσε το βράδυ του Σαββάτου (17/4) γνωστοποίησε ότι λύθηκε με κοινή συναίνεση το συμβόλαιο του διεθνούς γκαρντ.

Ο 32χρονος σουτέρ μετά την αναχώρησή του από την πρωτεύουσα της Αχαΐας θα ταξιδέψει με προορισμό την Ιβηρική Χερσόνησο προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ της Μπιλμπάο. Η ισπανική ομάδα, η οποία παλεύει για τη σωτηρία της στη Liga Endesa, έχει κάνει πρόταση στον Αθηναίου και οι πληροφορίες λένε ότι έχουν συμφωνήσει για συνεργασία μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Η ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του Προμηθέα, με την οποία ευχαριστεί τον Αθηναίου για τις υπηρεσίες του και ενημερώνει για την αποδέσμευσή του, αναφέρει τα παρακάτω:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ Γιάννη Αθηναίου.

Ο οργανισμός του Προμηθέα θέλει να ευχαριστήσει τον αθλητή για τις υπηρεσίες του στον σύλλογο και για τη συμβολή του στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του διαδρομής».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπιλμπάο θα αποτελέσει τον τρίτο φετινό σταθμό της πορείας του Γιάννη Αθηναίου, ο οποίος ξεκίνησε την αγωνιστική περίοδο στο Περιστέρι και έπειτα μετακινήθηκε στον Προμηθέα στα μέσα της σεζόν, χωρίς όμως να τελειώσει τη χρονιά στην πατρινή ομάδα.