Περιστέρι: Δυνατά φιλικά με Ιωνικό και Λαύριο στη διακοπή του πρωταθλήματος

Το Περιστέρι δεν θα αφήσει ανεκμετάλλευτη τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού έκλεισε ήδη δύο αξιόλογα φιλικά ματς με αντιπάλους τον Ιωνικό και το Λαύριο.

Περιστέρι: Δυνατά φιλικά με Ιωνικό και Λαύριο στη διακοπή του πρωταθλήματος

Δύο δυνατά φιλικά παιχνίδια έχει προγραμματίσει το Περιστέρι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω της διεξαγωγής των εξ αναβολής αναμετρήσεων, μέχρι τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου της Basket League με τον Άρη (28/4) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Συγκεκριμένα, οι «κυανοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν εντός έδρας την Παρασκευή (16/4, 5:00 μ.μ.) τον Ιωνικό Νίκαιας και την επόμενη Τετάρτη (21/4, 5:00 μ.μ.) το Λαύριο.

Τα δύο αυτά τεστ θα βοηθήσουν στην καλύτερη προσαρμογή του Τζόρνταν Φορντ, αλλά και στην προετοιμασία της ομάδας για τα σημαντικά παιχνίδια που θα ακολουθήσουν στα πλέι οφ.

Βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον τεχνικό της ομάδας των δυτικών προαστίων Σωτήρη Μανωλόπουλο. Στην προπόνηση της Τετάρτης (14/4), μετά το διήμερο ρεπό που δόθηκε στους παίκτες για να ξεκουραστούν, δεν θα πάρει μέρος ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον καρπό και δεν έπαιξε στα παιχνίδια με τους Προμηθέα Πάτρας και ΠΑΟΚ. Απόντες θα είναι επίσης ο Τρε Μακλίν και ο Τεράν Πέτεγουεϊ, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Αντίθετα, στη διάθεση του Μανωλόπουλου θα τεθεί ο Τζέι Κρόκετ, ο οποίος ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης.