Το «αντίο» του Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ: «Καμία πικρία, μόνο υπερηφάνεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχαιρέτησε σήμερα τους πάντες στην ΑΕΚ, ευχαριστώντας τον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο

Το «αντίο» του Παπαθεοδώρου στην ΑΕΚ: «Καμία πικρία, μόνο υπερηφάνεια»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου αποχαιρέτησε σήμερα την ομάδα της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε για τελευταία φορά στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων πριν την προπόνηση και αποχαιρέτησε άπαντες στην ομάδα, εκφράζοντας την στήριξή του προς τους παίκτες ενόψει του φίνις της σεζόν.

«Το ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Κι ήταν υπέροχο, γεμάτο, όπως συμβαίνει στον αθλητισμό, από έντονα συναισθήματα. Προσμονής, υπομονής, επιμονής για τον στόχο. Να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι ώστε να τιμήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα χρώματα της ΑΕΚ. Πετύχαμε πολλά αλλά όχι τα πάντα. Πήραμε μεγάλες χαρές και μεγάλες λύπες.

Στο κάδρο των αναμνήσεων όμως φεύγοντας από μια ομάδα με την ιστορία της «βασίλισσας» δεν υπάρχει χώρος για κανένα συναίσθημα πικρίας. Υπάρχουν μόνο στιγμές υπερηφάνειας διότι διετέλεσα μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας, μαζί με τους σπουδαίους αθλητές, τους εκπληκτικούς συνεργάτες και τον κόσμο που μας συμπαραστάθηκε.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» στον πρόεδρο Μάκη Αγγελόπουλο για τον τρόπο που με αγκάλιασε από την πρώτη μέρα της παρουσίας μου στην Ένωση. Μπορεί και τις δύο χρονιές να μην φτάσαμε μέχρι το τέλος της διαδρομής αλλά το ταξίδι ήταν φανταστικό και τα καλύτερα πάντα είναι μπροστά μας».