Οριστικό: Στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αγγέλου!

Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο διάδοχος του Ηλία Παπαθεοδώρου στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, όπως οριστικοποιήθηκε τη Δευτέρα (12/4).

Οριστικό: Στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αγγέλου!

Είναι πλέον οριστική η απόφαση της διοίκησης της ΑΕΚ να αναθέσει τα προπονητικά ηνία της ομάδας στον Βαγγέλη Αγγέλου μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στη Basket League.

Ο 58χρονος κόουτς παίρνει τη... σκυτάλη από τον άρτι-αποχωρήσαντα Ηλία Παπαθεοδώρου στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, καθώς έδωσε τα χέρια με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, με τον οποίο είχε συνάντηση τη Δευτέρα (12/4), όπως και με τον γενικό διευθυντή της ΚΑΕ, Γιώργο Χήνα.

Στη διάρκεια της συνάντησης οι Αγγελόπουλος και Αγγέλου συμφώνησαν σε όλα και έδωσαν τα χέρια, με τον έμπειρο τεχνικό να επιστρέφει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ύστερα από 14 χρόνια, καθώς το 2007 είχε διαδεχθεί τον Άγγελο Κορωνιό.

Ο Αγγέλου φέρεται στη συνάντηση που είχε με τον Μάκη Αγγελόπουλο να ζήτησε να βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΚ στην εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Προμηθέα στην Πάτρα, που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Τετάρτη (14/4).

Εντός της ημέρας θα δοθεί η απάντηση στον έμπειρο προπονητή, μιας και οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν συνεννοηθεί με τον μέχρι πρότινος συνεργάτη του Παπαθεοδώρου, Γιώργο Λημνιάτη, να αναλάβει χρέη υπηρεσιακού για το συγκεκριμένο ματς με τους Αχαιούς.

Για τις εξελίξεις ο Αγγέλου έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση του Ιωνικού, του οποίου ήταν προπονητής μέχρι σήμερα, οδηγώντας την ομάδα της Νίκαιας στην παραμονή στην Basket League, ενώ απομένει μία αγωνιστική για το φινάλε της κανονικής περιόδου.