Basket League: Κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας ο Ρας

Ο Μπράντον Ρας έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας στη Basket League. 

Basket League: Κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας ο Ρας

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ, ήταν εκείνος που πήρε τη Λάρισα στις πλάτες του στα μέσα της τρίτης περιόδου και στην εξέλιξη της τέταρτης για να έρθει η νίκη-σωτηρία επί του Ηρακλή. Ο Μπράντον Ρας με τους 23 πόντους που είχε στον σημερινό «τελικό» της θεσσαλικής ομάδας, έγινε ο πρώτος στη διετή διαδρομή της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα που έφτασε και ξεπέρασε τους 400.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ρας σημείωσε περισσότερους από τους μισούς πόντους του με τη φανέλα της Λάρισας με τρίποντα. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε σήμερα 6/12 τρίποντα και μετράει συνολικά στη διετία 94/209, οπότε σημείωσε 282 από τους 406 πόντους του από την περίμετρο.

Παράλληλα σήμερα ο έμπειρος φόργουορντ, έγινε ο κορυφαίος ριμπάουντερ της Λάρισας στη Basket League. Είχε έξι ριμπάουντ με τα οποία έφτασε τα 76 στη σεζόν και τα 132 στη διετία για να προσπεράσει τον Τερέλ Παρκς που είχε πέρυσι 127.

Σε ομαδικό επίπεδο, η Λάρισα επιστράτευσε τη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα στον μέγιστο βαθμό στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν. Τελείωσε τον αγώνα με 24 ασίστ, τις περισσότερες που είχε φέτος αφού μέτρησε 23 στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν πρόκειται πάντως και για την κορυφαία επίδοση της στην κατηγορία αφού είχε 28 τελικές πάσες στο περσινό, εντός έδρας ματς με τον Άρη.