Περιστέρι: Με προβλήματα η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

Τρεις τραυματίες βρίσκονται στο ιατρικό δελτίο του Περιστερίου, δυσκολεύοντας την προετοιμασία της ομάδας του Σωτήρη Μανωλόπουλου λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη σύγκρουση με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Περιστέρι: Με προβλήματα η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Περιστερίου για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Κυριακή (11/4, 17:00, ΕΡΤ 3), στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Basket League.

Ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων, Σωτήρης Μανωλόπουλος, δεν έχει ακόμα στη διάθεσή του ούτε τον Τζέι Κρόκετ, που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ούτε τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον καρπό και δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πατρών. Επιπλέον, απών είναι και ο Τεράν Πέτεγουεϊ, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα.

Το ιατρικό επιτελείο των «κυανοκιτρίνων» κάνει αγώνα δρόμου ώστε οι τρεις παίκτες να προλάβουν να αγωνιστούν εναντίον του «Δικεφάλου του Βορρά». Αν προλάβουν να είναι διαθέσιμοι και ετοιμοπόλεμοι θα αποφασιστεί τα επόμενα εικοσιτετράωρα και ασφαλώς πριν από την αναχώρηση της αθηναϊκής ομάδας για τη συμπρωτεύουσα.

Ο Μανωλόπουλος πριν από τη σημερινή (8/4) προπόνηση της ομάδας έδειξε σε βίντεο στους παίκτες του τον αντίπαλο, επισημαίνοντας τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία στο παιχνίδι του.