Προτάσεις Φασούλα για τη διεξαγωγή της πρώτης συνεδρίασης του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ

Με επιστολή του στα μέλη της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ, ο υποψήφιος πρόεδρός της Παναγιώτης Φασούλας αναφέρεται σε κανόνες ομαλής διεξαγωγής της αυριανής (5/4) πρώτης σύγκλησης του ΔΣ.

Προτάσεις Φασούλα για τη διεξαγωγή της πρώτης συνεδρίασης του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ

Επιστολή έστειλε σήμερα (4/4) αργά το απόγευμα ο Παναγιώτης Φασούλας στα μέλη της προσωρινής διοίκησης Πρωτοδικείου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Μέσω της επιστολής ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ και επικεφαλής της πρωτοβουλίας «Πρώτα το Μπάσκετ» ενόψει της αυριανής (5/4) πρώτης συνεδρίασης του προσωρινού ΔΣ της ομοσπονδίας προτείνει κανόνες για να κυλήσει απρόσκοπτα η διαδικασία.

Μεταξύ άλλων επίσης προτείνει να ληφθεί απόφαση οριστικοποίησης της ημερομηνίας των εκλογών, όπως επίσης να τεθεί επίσημο αίτημα στην πολιτεία για επανέναρξη της λειτουργίας των ακαδημιών των αθλητικών συλλόγων.

Ο Φασούλας σημειώνει τα παρακάτω στην επιστολή του:

«Ενόψει της σύγκλησης του διοικητικού συμβουλίου της ορισθείσας προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ με αρμοδιότητα τη διενέργεια αρχαιρεσιών της ομοσπονδίας και προκειμένου τόσο για την προσήκουσα και εύρυθμη διεξαγωγή αυτού, όσο και για πιστή τήρηση των προβλεπόμενων στο περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής του προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, προτείνονται τα ακόλουθα:

* Ψήφιση προεδρεύοντος της διαδικτυακής διαδικασίας ώστε να διευκολυνθεί η ορθή διεξαγωγή αυτής, να υπάρχει συντονισμός της συνεδρίασης και να δοθεί συντεταγμένα ο λόγος σε όσους επιθυμούν να τοποθετηθούν αλλά και να υπερψηφίσουν τις όποιες κατατεθείσες προτάσεις.

* Ψήφιση εκτελούντος χρέη γραμματέα προκειμένου να τηρηθούν πρακτικά της συνεδρίασης, να πραγματοποιηθεί καταγραφή των θεμάτων προς συζήτηση πέραν της συγκρότησης σε σώμα καθώς και καταγραφή των σχετικών ψηφοφοριών επί των ανωτέρω θεμάτων.

* Δεδομένης της απεσταλμένης ηλεκτρονικής πρόσκλησης που λάβαμε ως μέλη της προσωρινής διοίκησης (η οποία περιλαμβάνει ως μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης τη συγκρότηση σε σώμα αυτής) και σε συνέχεια των προβλεπόμενων στο περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής του προέδρου του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, προτείνονται ως θέματα προς συζήτηση και ψήφιση εκτός ημερήσιας διάταξης:

1. Η ψήφιση για τη λήψη απόφασης της οριστικοποίησης της ημερομηνίας των εκλογών και του τρόπου τέλεσης αυτών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

2. Η ψήφιση για τη λήψη απόφασης περί της υποβολής αιτήματος προς την πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των ακαδημιών των αθλητικών σωματείων σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς, διαφαινόμενης της απόφασης επαναλειτουργίας των σχολείων».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας