Λυκογιάννης: «Η νίκη αφιερωμένη στον κόσμο που μας βοηθήσει στην ΑΜΚ»

Ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, αφιέρωσε το νέο "διπλό" στη Νίκαια, στον κόσμο της ομάδας που ενίσχυσε την ΑΜΚ.

Λυκογιάννης: «Η νίκη αφιερωμένη στον κόσμο που μας βοηθήσει στην ΑΜΚ»

Ο ΠΑΟΚ νίκησε δύσκολα (83-84) τον Ιωνικό στη Νίκαια, αλλά η ουσία είναι πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει να δείχνει χαρακτήρα, παίρνοντας αποτελέσματα σε ματς που κρίνονται στο τέλος.

Ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα έως και το 2024, αφιέρωσε τη νίκη στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ, που ενίσχυσε την ΑΜΚ: «Καταρχήν είναι μια πολύ σημαντική νίκη δεν είναι εύκολο ποτέ να κερδίζεις εκτός έδρας. Ενώ ξεκινήσαμε καλά χάσαμε το μυαλό μας στη συνέχεια.

Είπαμε κάποια πράγματα στα αποδυτήρια, στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε καλύτερα, βρήκαμε κάποια πολύ μεγάλα σουτ. Είχαμε την ατυχία να χάσουμε τον Κάρτερ από τραυματισμό αλλά η ομάδα πάλεψε, είμαι περήφανος για τη μαχητικότητα που δείχνουμε.

Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο που μας βοήθησε στην ΑΜΚ γιατί με όλα αυτά που γίνονται με την πανδημία δεν είναι εύκολο να μαζέψεις μισό εκατομμύριο.

Δεν ονειροβατούμε, αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι και την 5η θέση, θα είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά οι ομάδα δεν φτιάχτηκε με 12 παίκτες και ένα γεμάτο ρόστερ».

Ιωνικός – ΠΑΟΚ 83-84: Δια… χειρός Γκρίφιν! (highlights)

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας