ΕΟΚ: Ποιους πρότειναν για προσωρινό πρόεδρο στο Πρωτοδικείο οι Λιόλιος, Φασούλας, Παπανικολάου

Μέχρι αύριο (31/3) η οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης από τους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της.

ΕΟΚ: Ποιους πρότειναν για προσωρινό πρόεδρο στο Πρωτοδικείο οι Λιόλιος, Φασούλας, Παπανικολάου

Αντίστροφα έχει αρχίσει να μετρά ο χρόνος για την απόφαση που αφορά την προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) από τους τρεις υποψηφίους για την προεδρία της.

Από την στιγμή που ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κατάθεσης των αιτήσεων στην Ευελπίδων, πλέον μέχρι αύριο (31/3) αναμένεται η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για το αν θα οριστεί προσωρινή διοίκηση στην ΕΟΚ και ποιοι θα αναλάβουν για το μεταβατικό στάδιο μέχρι τη διενέργεια αρχαιρεσιών που θα πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι τις 31 Μαΐου.

Η συγκεκριμένη διάταξη περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε προς ψήφιση αύριο στη Βουλή.

Όσον αφορά τους υποψηφίους για την προεδρία της προσωρινή διοίκηση στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Παναγιώτης Φασούλας πρότεινε τον εαυτό του μέσω των αντιπροσώπων του, ενώ ο Άγγελος Παπανικολάου πρότεινε τον πρόεδρο της ΕΣΚΑ, Γιάννη Αλεξόπουλο.

Τέλος, από τον ισχυρό άνδρα του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιο, προτάθηκε ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας και εργαζόμενος επί σειρά ετών και έως σήμερα στην ΕΟΚ, Νίκος Φιλίππου.