Ολυμπιακός: H ρήτρα για Βεζένκοφ

Ποιο είναι το ποσό της ρήτρας αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του Σάσα Βεζένκοφ με τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: H ρήτρα για Βεζένκοφ

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και τη νέα σεζόν. Πέρσι άλλωστε ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους Αγγελόπουλους να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του αθλητή.

Και ο Βούλγαρος φόργουορντ τούς δικαίωσε, καθώς παρουσίασε σημαντική βελτίωση και εξέλιξη στο παιχνίδι του φέτος. Δεν είναι μόνο η εκκωφαντική εμφάνιση απέναντι στην Άλμπα (31 πόντοι, 6/7 τρίποντα, 10 ριμπάουντ) στο Βερολίνο, αλλά γενικότερα η τρομερή σεζόν που πραγματοποιεί.

Έχει ήδη μέσον όρο 10.6 πόντους (45.5% δίποντα, 42.9% τρίποντα), 5.2 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ, σε 22.5 λεπτά συμμετοχής. Δίνει επιθετική ώθηση, βοηθάει στην άμυνα, συμμετέχει ενεργά και στα ριμπάουντ. Ο Έλληνας τεχνικός τον προορίζει για το βασικό «4άρι» της ομάδας και στη νέα σεζόν, με τον Γιώργο Πρίντεζη να παίρνει θέση πίσω του.

Ο Βεζένκοφ έχει το μυαλό του αποκλειστικά στους «ερυθρόλευκους», είναι ευχαριστημένος από τον ρόλο του στο ρόστερ και έχει καλή σχέση με τον προπονητή.

Στο συμβόλαιο του, όμως, υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης. Στο ενδεχόμενο που έρθει σύλλογος και προσφέρει το ποσό των 500.000 ευρώ, τότε ο Σάσα Βεζένκοφ μπορεί να πάρει την ελευθερία του και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Τραβηγμένο σενάριο, αλλά είναι ένα δεδομένο που υπάρχει στη συμφωνία που έχει κάνει με τους Πειραιώτες.