Σαμπόνις: «Θρύλος ο Πρίντεζης, σπουδαίος ο Παπαγιάννης» (vid)

Ο Ντομάντας Σαμπόνις αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην Cosmote TV στον Γιώργο Πρίντεζη και στον Γιώργο Παπαγιάννη. 

Σαμπόνις: «Θρύλος ο Πρίντεζης, σπουδαίος ο Παπαγιάννης» (vid)

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντομάντας Σαμπόνις για τους Γιώργο Πρίντεζη και Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο παίκτης των Πέισερς παραχώρησε δηλώσεις στην Cosmote TV και μεταξύ άλλων έκανε αναφορά στους δύο Έλληνες καλαθοσφαιριστές.

Αρχικά αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο δηλώνοντας: «Το ντεμπούτο μου στην EuroLeague έγινε απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήμουν 16-17 ετών. Θυμάμαι τους φιλάθλους και πόσο τρελοί γίνονταν. Και απέναντι στον Παναθηναϊκό θυμάμαι να έχω καρφώσει και να φωνάζω προς τη πλευρά των οπαδών. Άρχισαν να γίνονται τρελά τα πράγματα, ενώ οι συμπαίκτες μου, μου έλεγαν να μην προκαλώ».

Για τον Γιώργο Πρίντεζη είπε: «Είναι ένας θρύλος στην Ευρώπη και ένας σπουδαίος παίκτης».

Για τον Γιώργο Παπαγιάννη ανέφερε: «Πρόκειται για σπουδαίος παίκτη. Πολύ επιδέξιος κοντά στο καλάθι. Τον είδα το καλοκαίρι ν’ αγωνίζεται απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας. Έδειχνε σε φόρμα, σε καλή κατάσταση. Και οι κινήσεις του. Είχε γίνει πιο γρήγορος και του εύχομαι ό,τι καλύτερο».

Όσον αφορά τον πατέρα του υποστήριξε: «Καμιά φορά βέβαια βλέπω τον ελεύθερο παίκτη και αρχίζω να το σκέφτομαι. Όταν σκέφτομαι λιγότερο για να πασάρω είναι καλύτερα. Δε νομίζω μπορεί να γίνει σύγκριση. Ο πατέρας μου ήταν ένας θρύλος διαφορετικός για την εποχή του. Εγώ είμαι απλά χαρούμενος που παίζω, διασκεδάζω το παιχνίδι, το οποίο αγαπώ και βγαίνω στο γήπεδο για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίζει».