Λάρισα: Χειρουργήθηκε στο χέρι ο Σμιθ (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ της Λάρισας Τζέρι Σμιθ έκανε χειρουργική επέμβαση στο αριστερό χέρι και θα λείψει από τα παιχνίδια της θεσσαλικής ομάδας για χρονικό διάστημα περίπου έξι εβδομάδων.

Λάρισα: Χειρουργήθηκε στο χέρι ο Σμιθ (pic)

Σε χειρουργική επέμβαση στο τραυματισμένο χέρι του υποβλήθηκε ο Τζέρι Σμιθ, με την ΚΑΕ Λάρισα να ενημερώνει μέσω ανακοίνωσής της ότι όλα πήγαν καλά για τον παίκτη της, ο οποίος πάντως θα απουσιάσει για περίπου ενάμιση μήνα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σμιθ τραυματίστηκε στο αριστερό χέρι του στον αγώνα του θεσσαλικού συγκροτήματος με τον Κολοσσό Ρόδου (82-73), ο οποίος διεξήχθη στις 14 Μαρτίου για τη 17η αγωνιστική της Basket League.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ μπήκε τελικά στο χειρουργείο την Κυριακή (21/3) προκειμένου να γίνει αποκατάσταση του προβλήματός του από τον γιατρό του συλλόγου Γιώργο Μπασδέκη.

Η Λάρισα εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα (22/3), ενημερώνοντας σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Σμιθ. Αυτή αναφέρει τα εξής:

«Η ΚΑΕ Λάρισα Bread Factory ενημερώνει με κάθε επισημότητα ότι ο Τζέρι Σμιθ υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης του τραυματισμού στο αριστερό χέρι, που αποκόμισε στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Κολοσσό H Hotels.

Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (21/3) από τον γιατρό της ομάδας, κ. Γεώργιο Μπασδέκη.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που υπέστη κάταγμα στο μετακάρπιο, αναμένεται από τη Δευτέρα (22/3) να ξεκινήσει αποθεραπεία. Η απουσία του υπολογίζεται περίπου στις έξι εβδομάδες.

Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και είμαστε σίγουροι ότι θα επιστρέψει δυνατός στα καθήκοντά του.

Ευχαριστούμε τον κ. Μπασδέκη αλλά και ολόκληρο το ιατρικό επιτελείο που ήταν δίπλα στον καλαθοσφαιριστή από την πρώτη στιγμή».

Smith-1