Καμπερίδης: «Το τρίποντο του Κάρτερ…»

Ο προπονητής του Άρη Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του στο τελευταίο δεκάλεπτο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Καμπερίδης: «Το τρίποντο του Κάρτερ…»

Ο Σάββας Καμπερίδης, μίλησε μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως στην τελευταία περίοδο οι «κίτρινοι» δεν πήραν τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις, ενώ στάθηκε και στο τρίποντο του Κάρτερ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με τα χαρακτηριστικά που περιμέναμε. Είχε αρκετή ένταση. Η ομάδα έκανε αρκετά καλή δουλειά για να ελέγξει τους Λοβ και Γκρίφιν που είναι οι βασικοί χειριστές.

Δυστυχώς στην τέταρτη περίοδο ο ΠΑΟΚ ανέβασε την πίεση, γίναμε λίγο στατικοί, δεν καταφέραμε να εκτελέσουμε τις επιθέσεις μας όπως έπρεπε. Ίσως θα έπρεπε να κατευθύνω λίγο πιο απαιτητικά κάποιες επιθέσεις.

Από εκεί και πέρα το παιχνίδι κρίθηκε στο ένας εναντίον ενός, το τρίποντο του Κάρτερ σε ένα σημείο που περάσαμε μπροστά έκρινε σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη.

Είμαι ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές αλλά θα έπρεπε να πάρουμε καλύτερες αποφάσεις. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά θα παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας