ΕΟΚ: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση!

Υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κατήγγειλε πως υπήρξε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από προβεβλημένο παράγοντα πριν από μερικά χρόνια.

ΕΟΚ: Καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση!

Καταγγελία για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης κατέθεσε υπάλληλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης στο γραφείο του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz, ανώτατο στέλεχος της Ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης εμπλέκεται σε υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ η συγκεκριμένη υπόθεση αναμένεται, το προσεχές διάστημα, να πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Ως θύμα στην συγκεκριμένη υπόθεση εμφανίζεται υπάλληλος της ΕΟΚ η οποία φέρεται, βάσει όσων ισχυρίζεται, να έπεσε θύμα άγριων σεξουαλικών ορέξεων ανώτατου και ιδιαίτερα προβεβλημένου στελέχους της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πριν από μερικά χρόνια. Η συγκεκριμένη υπάλληλος έχει ήδη απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο οποίος δέχτηκε να αναλάβει την υπόθεση.

Το περιστατικό το οποίο μέχρι στιγμής εμφανίζεται ως «απόπειρα βιασμού» φέρεται να έχει τελεστεί πριν από μερικά χρόνια, ενώ το φερόμενο ως θύμα κρατούσε το στόμα του κλειστό, φοβούμενο τις όποιες επιπτώσεις θα είχε η αποκάλυψη της συγκεκριμένης ιστορίας.

Η υπάλληλος, η οποία ακόμα και τώρα εργάζεται σε διοικητικές υπηρεσίες της ΕΟΚ σε συνεργασία με τον δικηγόρο της είναι στη διαδικασία ανεύρεσης μαρτύρων για να επιβεβαιώσουν τα όσα καταγγέλλει, ενώ σκοπεύει να κινηθεί και νομικά κατά του στελέχους της Ομοσπονδίας.