ΑΕΚ: Νοτ άουτ ο Σλότερ για έξι εβδομάδες

Χωρίς τον Μάρκους Σλότερ θα πορευθεί η ΑΕΚ για τις επόμενες έξι εβδομάδες, καθώς υπέστη  θλάση δευτέρου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου

ΑΕΚ: Νοτ άουτ ο Σλότερ για έξι εβδομάδες

Χωρίς τον Μάρκους Σλότερ θα πορευθεί η ΑΕΚ για τις επόμενες έξι εβδομάδες, με τον Αμερικανό σέντερ να τίθεται εκτός για τα παιχνίδια της φάσης των 16 του BCL.

Ο άτυχος παίκτης τέθηκε νοκ άουτ έπειτα από τον τραυματισμό που αποκόμισε στο δεξί πόδι, στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, με την διάγνωση να αναφέρει θλάση 2ου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου.

Ο Αμερικανός σέντερ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ. Αμέσως πήγε στα αποδυτήρια, ενώ με την επιστροφή της ομάδας από την συμπρωτεύουσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, εκεί όπου και διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Έτσι, η ΑΕΚ θα πορευτεί στα παιχνίδια της φάσης των 16 του BCL χωρίς τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες της, ιδίως στο κομμάτι της άμυνας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ για τον Σλότερ:

«Τα μαντάτα από από τη μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη σήμερα (14/03) στο Metropolitan General ο Μάρκους Σλότερ δεν ήταν ευχάριστα. Ο άτυχος Αμερικανός σέντερ υπέστη θλάση 2ου βαθμού δεξιού γαστροκνημίου.
Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τον Μόουζες Κίνγκσλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε (στη διάρκεια του αγώνα με ΠΑΟΚ) στη μύτη».