Ο Ολυμπιακός «βλέπει» Μποχωρίδη και Σαλούστρο

Είναι γνωστό πως οι ''ερυθρόλευκοι'' θέλουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό της ομάδας και οι Μποχωρίδης, Σαλούστρος βρίσκονται στα υπόψη του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός «βλέπει» Μποχωρίδη και Σαλούστρο

Όπως αναφέρει το ρεπόρταζ του Παντελή Διαμαντόπουλου στην εφημερίδα ΦΩΣ, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τους Μποχωρίδη και Σαλούστρο.

Παράλληλα με τη συμφωνία με τον Ντέιβιντ Μπλατ ο Ολυμπιακός καταρτίζει ένα πλάνο για την ενίσχυση του ελληνικού «κορμού». Με τους τωρινούς Έλληνες παίκτες οι Πειραιώτες έχουν κατακτήσει δύο συνεχόμενες Ευρωλίγκες, ενώ έχουν χαρίσει και πολλές χαρές στον κόσμο της ομάδας.

Με γνώμονα την επιτυχία των τελευταίων ετών οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού εξετάζουν τις λύσεις των Λευτέρη Μποχωρίδη και Χρήστου Σαλούστρου. Αμφότεροι προέρχονται από καλή χρονιά με τον Μποχωρίδη να παίρνει χρόνο συμμετοχής στον Άρη, μετά την θητεία του στον Παναθηναϊκό ενώ ο Σαλούστρος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με τον Προμηθέα Πατρών.

Εάν πραγματοποιηθεί μία από τις δύο μεταγραφές ο Βασίλης Τολιόπουλος ίσως δοθεί δανεικός με στόχο την ανάδειξη του και την συμπλήρωση ποιοτικού χρόνου.

Χωρίς να υπάρχει κάτι επίσημο το προσεχές διάστημα θα δείξει εάν οι ''ερυθρόλευκοι'' ενδιαφέρονται για τους δύο Έλληνες καλαθοσφαιριστές.