«Παιδί» του Μπλατ για Ολυμπιακό

Ο 25χρονος γκαρντ χαίρει της εκτίμησης του Ντέιβιντ Μπλατ, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Νταρουσάφακα.

«Παιδί» του Μπλατ για Ολυμπιακό

Η πιθανή έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ στον Ολυμπιακό τροφοδοτεί εύλογα σενάρια που «μπλέκουν» την ομάδα του Πειραιά με παίκτες οι οποίοι έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με τον έμπειρο κόουτς. Ένας εξ αυτών είναι και ο Σκότι Γουίλμπεκιν, ο οποίος είναι γνωστός στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη θητεία του στην ΑΕΚ πριν από τρία χρόνια.

Ο Μπλατ έχει συνεργαστεί με τον ύψους 1.88μ. γκαρντ στην τουρκική ομάδα και εκτιμάει ιδιαίτερα τις δυνατότητές του, εξ ου και τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό που συνδέουν τον Ολυμπιακό με πιθανή απόκτηση του Γουίλμπεκιν. Ο δυναμικός Αμερικανός -με τουρκική πλέον υπηκοοότητα- ήταν εκ των κορυφαίων της Νταρουσάφακα στην πορεία για την κατάκτηση του Eurocup, έχοντας μέσο όρο 19.7 πόντων, 4.8 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν που πέρασε.

Η περίπτωσή του, ωστόσο, θεωρείται αρκετά δύσκολη διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Νταρουσάφακα για έναν ακόμη χρόνο. Αν, πάντως, ο Μπλατ καταλήξει όντως στον Ολυμπιακό, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν ένα μεγάλο ατού για την πιθανότητα απόκτησης του Γουίλμπεκιν.