ΠΑΟΚ: Παρών ξανά ο Κονατέ στην προπόνηση

Μετά από απουσία μίας ημέρας ο Αφρικανός σέντερ του ΠΑΟΚ Σαγκαμπά Κονατέ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση του και συμμετείχε σήμερα (4/3) στο ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης των Θεσσαλονικέων.

ΠΑΟΚ: Παρών ξανά ο Κονατέ στην προπόνηση

Για μία μόνο ημέρα απουσίασε από το πρόγραμμα προπονήσεων του ΠΑΟΚ ο Σαγκαμπά Κονατέ. Ο σέντερ από το Μάλι είχε μείνει εκτός προπόνησης χθες (3/3) λόγω ενοχλήσεων στη μέση, οι οποίες τον ανάγκασαν να υποβληθεί σε θεραπεία σε συνδυασμό με ατομικό πρόγραμμα.

Στη σημερινή (4/3) προπόνηση ωστόσο, που έγινε το απόγευμα, ο 24χρονος Κονατέ ήταν μια χαρά και ακολούθησε τους κανονικούς ρυθμούς του προγράμματος εκγύμνασης της ομάδας.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης για τον «Δικέφαλο του Βορρά» ξεκίνησε με το καθιερωμένο τεστ κορονοϊού ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Προμηθέα. Ακολούθησαν η ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και η προπόνηση της ομάδας, όπου ο τεχνικός Άρης Λυκογιάννης έδωσε έμφαση στην τακτική για μία ακόμα ημέρα.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με το συγκρότημα της Πάτρας, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (6/3, 17:00) στο κλειστό της Πυλαίας για τη 16η αγωνιστική της Basket League, θα ολοκληρωθεί αύριο Παρασκευή (5/3) με την προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 14:30.