Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι στη Basket League του χρόνου»

Ο Μάκης Γιατράς εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1 κατηγορία, ενώ μίλησε για τη φετινή προσπάθεια στον Προμηθέα και τις δικές του προπονητικές επιρροές

Γιατράς: «Ο Ολυμπιακός θα είναι στη Basket League του χρόνου»

Ο Μάκης Γιατράς είναι αναμφίβολα ένα από τα πρόσωπα της φετινής Basket League με την εικόνα που παρουσιάζει και φέτος ο Προμηθέας Πατρών.

Ο Πατρινός τεχνικός μίλησε στην ΕΡΤ για τις προπονητικές επιρροές του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Basket League τη νέα σεζόν.

Σχετικά με το... μυστικό της επιτυχίας για τον Προμηθέα τόνισε πως «θέλει καλό κλίμα και τη βοήθεια του Θεού. Έχει πάει καλά η ομάδα και τώρα είμαι ο Γιατράς που τον ξέρουν όλοι ενώ παλιότερα δεν με ήξερε κανένας».

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Αργύρη Πεδουλάκη «Παλιότερα είχα επηρεαστεί από τον Πεδουλάκη, μου άρεσε ο τρόπος που έπαιζε τότε στο Περιστέρι. Από πολλούς έχω επηρεαστεί. Ακόμα και από προπονητές στο γυναικείο μπάσκετ».

Ο Πατρινός κόουτς πήρε θέση και για το θέμα του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την άποψη πως οι Πειραιώτες θα επιστρέψουν στην μεγάλη κατηγορία.

«Αν όλα πάνε καλά και με την επάνοδο του Ολυμπιακού που πιστεύω πως θα γίνει την επόμενη χρονιά, θα είναι ένα πολύ πιο δυνατό πρωτάθλημα και θα αρέσει στον κόσμο. Το μπάσκετ και το πόλο ταιριάζουν πολύ στον Έλληνα».