Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη Euroleague! (vid)

Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα, ο οποίος μεγαλούργησε με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη δεκαετία του '90, Αντώνης, παίζει για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, ενώ δηλώθηκε στο «πράσινο» ρόστερ της Euroleague!

Ο γιος του Γιώργου Σιγάλα στο ρόστερ του Παναθηναϊκού για τη Euroleague! (vid)

Ο Γιώργος Σιγάλας υπήρξε εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού, με τη φανέλα του οποίου έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία του «ερυθρόλευκου» συλλόγου και στην προσωπική του καριέρα ως αθλητή.

Ο 50χρονος παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας παραμένει δηλωμένος οπαδός της ομάδας του Πειραιά και από τα αγαπημένα παιδιά των φίλων του Ολυμπιακού. Ωστόσο ένα γεγονός που αγνοούν οι συντριπτικά περισσότεροι είναι ότι ο γιος του αγωνίζεται με τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Ο 17χρονος Αντώνης Σιγάλας αγωνίζεται εδώ και δύο χρόνια με το τριφύλλι στο στήθος έχοντας πάρει μεταγραφή από τον Πανιώνιο και μάλιστα οι «πράσινοι» τον έχουν δηλώσει στο φετινό ρόστερ για τη Euroleague!

Ως γνωστόν, εξαιτίας της πανδημίας όλες οι ομάδες της διοργάνωσης συμπεριέλαβαν στο δυναμικό τους αθλητές από το εφηβικό τμήμα, ώστε να μην υπάρχει θέμα αναβολής αγώνα όταν εμφανίζεται πρόβλημα κρουσμάτων κορονοϊού σε έναν σύλλογο.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ΠΑΟ έχει δηλώσει τους νεαρούς Γιάννη (16 ετών, 1,98 μ.) και Νεοκλή Αβδάλα (14, 1,96), τον Μανώλη Δήμου (16, 1,90), τον Αλέξανδρο Γιαννόπουλο (17, 1,93), τον Γιάννη Πάτα (17, 1,94) και τον Αντώνη Σιγάλα (17, 1,88).