Περιστέρι: Μένει έως το τέλος της σεζόν ο Μάντζαρης

Η Τόφας Μπούρσα εξέφρασε έμπρακτα ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά η διοίκηση του Περιστερίου απάντησε αρνητικά

Περιστέρι: Μένει έως το τέλος της σεζόν ο Μάντζαρης

Κάτοικος… Περιστερίου θα παραμείνει έως το τέλος της σεζόν ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης.

Ο διεθνής πλέι μέικερ βρέθηκε στο στόχαστρο της τουρκικής Τόφας για το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Συγκεκριμένα αποτέλεσε μεγάλο στόχο της ομάδας από την Προύσα, όσον αφορά την ενίσχυση του ρόστερ της, με την τουρκική ομάδα να κάνει σχετική «κρούση» στην πλευρά του Περιστερίου.

Περιστέρι: Η Τόφας Μπούρσα θέλει τον Βαγγέλη Μάντζαρη

Παρ' όλα αυτά, η στάση της ομάδας των δυτικών προαστίων ήταν ξεκάθαρη. Οι Περιστεριώτες δεν μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων για τον παίκτη, τον οποίο υπολογίζουν, καθώς έχει πολύ σημαντικό ρόλο στη φετινή προσπάθεια.

Μάλιστα από την πρώτη ώρα στην οποία ετέθη το ζήτημα τόσο στην τεχνική όσο και την διοικητική ηγεσία της ομάδας η πρόταση απορρίφθηκε.

Άλλωστε ο παίκτης θεωρείται από τους πλέον βασικούς στην προσπάθεια του Περιστερίου να πετύχει τους στόχους του και ασφαλώς το κενό του δεν θα μπορούσε να καλυφθεί εύκολα.

Στο μεταξύ οι αλλαγές που έγιναν το τελευταίο διάστημα ήταν πάρα πολλές και προκάλεσαν πρόβλημα στη «χημεία» της ομάδας και συνεπώς θα ήταν ένα ακόμα πρόβλημα η πιθανή παραχώρηση του έμπειρου γκαρντ.

Έτσι, το θέμα Μάντζαρη έκλεισε άμεσα, με το Περιστέρι να δείχνει αντανακλαστικά και να κρατάει τον έμπειρο γκαρντ στις τάξεις του ως το τέλος της σεζόν.