Η ΑΕΚ επισημοποίησε την απόκτηση του Γιαννόπουλου

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου από το Ρέθυμνο. Ο Έλληνας φόργουορντ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την "Ένωση"

Η ΑΕΚ επισημοποίησε την απόκτηση του Γιαννόπουλου

Η ΑΕΚ επισημοποίησε αυτό που εδώ και αρκετό καιρό είναι γνωστό, την απόκτηση του Χάρη Γιαννόπουλου από το Ρέθυμνο, με την "Ένωση" να προσφέρει χρήματα στην ομάδα της Κρήτης για τα δικαιώματα του παίκτη. Και αυτό καθώς είχε συμβόλαιο εκεί έως και το 2020, αλλά οι "Cretan Kings", δεν θέλησαν να μπουν εμπόδιο στην καριέρα του 29χρονου σμολ-φόργουορντ.

Ο αθλητής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους "κιτρινόμαυρους" και παράλληλα θα μπει σε μία μικρή και σπάνια λίστα. Σε εκείνη με τους μπασκετμπολίστες που θα έχουν αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην καριέρα τους.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Χάρης Γιαννόπουλος είχε μέσο όρο 10,7 πόντους με 32.7% στα δίποντα, 37.8% στα τρίποντα και 93.8% στις βολές, έχοντας παράλληλα 3 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ κατά μέσο όρο σε 26 αγώνες με τη φανέλα του Ρεθύμνου. Πλέον, θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί και πάλι σε ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, γεγονός που του έδωσε έξτρα κίνητρο ώστε να πει το "ναι" στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"Η ΑΕΚ Β.C. βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει, ότι προχώρησε σε (καταρχήν) συμφωνία με τον Χάρη Γιαννόπουλο (28 χρ., 2μ.00).

Ο διεθνής φόργουορντ το επόμενο διάστημα θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες την ΑΕΚ, προκειμένου για τις διαδικασίες της υπογραφής, ενώ πρόκειται να υποβληθεί στις προβλεπόμενες εξετάσεις.