Χεζόνια: «Αν πάρει πρόστιμο οπαδός του Παναθηναϊκού, θα το πληρώσω εγώ!»

Διατεθειμένος να πληρώσει από την τσέπη του αν τυχόν επιβληθεί πρόστιμο σε οπαδούς του Παναθηναϊκού που τον υποδέχθηκαν κατά την άφιξή του στην Ελλάδα, δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια.

Χεζόνια: «Αν πάρει πρόστιμο οπαδός του Παναθηναϊκού, θα το πληρώσω εγώ!»

Αποφασισμένος να ανταποδώσει με τις εμφανίσεις του την αγάπη που του έδειξε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, δηλώνει ο Μάριο Χεζόνια. Μιλώντας, μάλιστα, στο επίσημο κανάλι της ομάδας ο νεοαποκτηθείς παίκτης του ΠΑΟ έδειξε διάθεση να πληρώσει και το πρόστιμο σε όποιον οπαδό των «πρασίνων» επιβληθεί για την παρουσία του στο αεροδρόμιο!

«Νιώθω απίστευτα, δεν έχω λόγια. Είμαι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος. Μετά από καιρό ήρθα στην ομάδα και θα ξεκινήσω να παίζω. Ήξερα ότι οι φίλαθλοι μας είναι παθιασμένοι, είμαι κι εγώ έτσι, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό.

Είναι σίγουρα οι καλύτεροι φίλαθλοι του κόσμου, που υπό αυτές τις συνθήκες με υποδέχτηκαν με αυτό τον τρόπο. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για αυτό και θα τους το επιστρέψω στο γήπεδο. Αν κάποιος επίσης πάρει πρόστιμο θα το τακτοποιήσω εγώ!», είπε αρχικά ο Χεζόνια και συνέχισε:

«Όλα δείχνουν πολύ ωραία, μου άρεσε πολύ που το έζησα αυτό, αλλά πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί τώρα, έχουν μείνει μόνο τρεις μήνες για το τέλος της χρονιάς. Είχα ελεύθερο χρόνο αυτή την σεζόν για εμένα, την οικογένειά μου, αλλά ο χρόνος κυλάει.

Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άλμπα Βερολίνου, στο οποίο δεν θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ λόγω της διαδικασίας με τα Covid τεστ. Αλλά ξεκινώντας από το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη και ύστερα με την Μπαρτσελόνα πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί, να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε στην Euroleague και να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας