ΑΕΚ: Κρούσμα κορονοϊού – Τι γίνεται με τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα

Στην ΑΕΚ μέλος της ομάδας, παραμονή του αγώνα με τον Προμηθέα, βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Τι γίνεται με την αναμέτρηση.

ΑΕΚ: Κρούσμα κορονοϊού – Τι γίνεται με τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα

Από τη στιγμή που στην ΑΕΚ βρέθηκε μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό, όλοι οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο πρόκειται να υποβληθούν σε επανέλεγχο τεστ covid, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά, μετά το πρώτο κρούσμα που προέκυψε.

Βέβαια εδώ υπάρχει το ερώτημα τι θα γίνει με τον αγώνα κόντρα στον Προμηθέα που είναι προγραμματισμένο για αύριο Σάββατο. Στην ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή και μετά την ανακοίνωση ενός κρούσματος κορονοϊού, προχωράνε με την ελπίδα πως δεν θα υπάρξουν άλλα κρούσματα και ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Η ΑΕΚ δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει αναβολή του αγώνα, εφόσον έχει μόνο 1 κρούσμα. Και αυτό, όχι σε παίκτη.

Το πρωτόκολλο του ΕΣΑΚΕ αναφέρει πως ένας αγώνας αναβάλλεται αν βρεθούν τρία μέλη θετικά (παίκτες ή προπονητές) αλλά μία ομάδα μπορεί να ζητήσει αναβολή, αν πέρα από το κρούσμα, υπάρχουν παίκτες που εμφανίζουν συμπτώματα, ακόμη κι αν αυτοί δεν είναι θετικοί. Βέβαια θα πρέπει να κατατεθεί σχετικό αίτημα από την ΚΑΕ και μέχρι τώρα η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει καταθέσει σχετικό αίτημα.

Βέβαια στην ΑΕΚ βρίσκονται σε στάση αναμονής, περιμένοντας και τα δείγματα από τον επανέλεγχο.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η ΑΕΚ εκτός από το ματς με τον Προμηθέα έχει μπροστά της και τον αγώνα με τη Νίζνι (3/3) στο Νόβγκοροντ στην πρεμιέρα των playoffs, του Champions League.