Ηρακλής: Έπιασε δουλειά ο Σκουρτόπουλος- Προπονείται μαζί ο Σαρικόπουλος (pics-vids)

Σήκωσε μανίκια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και ξεκίνησε δουλειά με τον Ηρακλή προπονώντας για πρώτη φορά την ομάδα. Τι είπε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός αλλά και ο Βασίλης Καββαδάς. 

Ηρακλής: Έπιασε δουλειά ο Σκουρτόπουλος- Προπονείται μαζί ο Σαρικόπουλος (pics-vids)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο Θανάσης Σκουρτόπουλος και μάλιστα έπιασε δουλειά ως ο νέος προπονητής του Ηρακλή. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός είχε την πρώτη του ομιλία στους παίκτες του και έβαλε κάποια πρώτα συστήματα στην προπόνηση, την οποία «έτρεξαν» οι συνεργάτες του Μπούτσκος και Γκαϊτατζής. Από την Τετάρτη (24/2) θα αναλάβει εξ ολοκλήρου το πρόγραμμα της ομάδας.

«Ήθελα να είμαι από σήμερα εδώ, να γνωριστούμε. Έχω κάνει ήδη μία συνεργασία αρκετά καλή με τους συνεργάτες μου, όλο αυτό το διάστημα. Ο σκοπός μας είναι από αύριο να ξεκινήσουμε για το παιχνίδι με τον Ιωνικό, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα αυτή τη στιγμή» ανέφερε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αρχικά και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Θεωρώ ότι η ομάδα έχει και ταλέντο και ποιότητα και με τη δουλειά θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει Ηρακλής, το μέγεθος και την ιστορία της ομάδας. Αποτελεί τιμή και χαρά που βρίσκομαι εδώ. Ξέρω πολύ καλά τη σοβαρότητα της κατάστασης αλλά θεωρώ μπορεί να ξεπεραστεί. Νομίζω τα αποτελέσματα θα έρθουν σιγά-σιγά».

Μαζί με τον προπονητή της Εθνικής ομάδας ταξίδεψε για τη Θεσσαλονίκη και ο διεθνής Βασίλης Καββαδάς. Ο Έλληνας σέντερ είπε για τον Θανάση Σκουρτόπουλο που θα τον έχει και στον Ηρακλή προπονητή, πέραν της Εθνικής: «Ήρθα και εγώ να βοηθήσω, να ενσωματωθώ, να βοηθήσω και τον νέο προπονητή, του εύχομαι καλή επιτυχία. Είναι έμπειρος, ξέρει που ήρθε. Έχει χρόνια στην Εθνική ομάδα και έχει συνεργαστεί με πολύ μεγάλους παίκτες. Δουλειά και πάλι δουλειά…»!

Για το κομβικό παιχνίδι με τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα, είπε: «Την Κυριακή παίζουμε με τον Ιωνικό, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς. Πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ».

Παράλληλα, με τον «Γηραιό» προπονείται ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο οποίος δείχνει σε καλή κατάσταση. Την Πέμπτη αναμένεται στη Θεσσαλονίκη και ο Τζος Χάγκινς.