Παναθηναϊκός: Χεζόνια αντί Μακ στη Basket League

O Παναθηναϊκός θα δηλώσει τον Μάριο Χεζόνια στο ρόστερ της Basket League, ενώ ο Σέλβιν Μακ θα παίξει μόνο στην Euroleague και στη συνέχεια θα αποχωρήσει

Παναθηναϊκός: Χεζόνια αντί Μακ στη Basket League

Ο Μάριο Χεζόνια θα παίξει στον Παναθηναϊκό έως το τέλος της σεζόν και στο «τριφύλλι» επέλεξαν να τον χρησιμοποιήσουν και στην Α1 αφήνοντας εκτός τον Σέλβιν Μακ.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, θα δηλώσει τον Χεζόνια στη θέση του Μακ στο ρόστερ της Basket League.

Έτσι, η εξάδα των ξένων που θα έχει στη διάθεσή του ο Όντεντ Κάτας θα απαρτίζεται από τους Τι Τζέι Μπρέι, Χάουαρντ Σαντ Ρος, Νεμάνια Νέντοβιτς, Μάριο Χεζόνια, Άαρον Ουάιτ και Μπεν Μπέντιλ.

Ο Μακ θα παραμείνει στο ρόστερ, τουλάχιστον μέχρι τις 8 Απριλίου, όταν και ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος της Euroleague, μια και οι «πράσινοι» δεν έχουν ελπίδες σαν περάσουν στα πλέι οφ.

Εξάλλου, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν πόιντ γκαρντ για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια, μιας και ο Τι Τζέι Μπρέι δεν μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη διοργάνωση φέτος.

Επομένως, ο Μακ συνεχίζει στο «πράσινο στρατόπεδο», τουλάχιστον μέχρι το φινάλε της Euroleague. Όμως, τη θέση του στην Basket League θα πάρει ο Χεζόνια.

Θυμίζουμε πως ο Μπρέι θα παίζει κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα και έχει ήδη δηλωθεί, αντί του Μάρκους Φόστερ, που αποτελεί πλέον παρελθόν.