Ελάιζα Μήτρου Λονγκ: Ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο!

Τέλος η σεζόν για τον Ελάιζα Μήτρου Λονγκ. Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση.

Ελάιζα Μήτρου Λονγκ: Ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο!

Ο τραυματισμός του Ελάιζα Μήτρου Λονγκ αποδείχθηκε τελικά σοβαρός. Ο 24χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ, υπέστη ρήξη χιαστού στο δεξί γόνατο, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός για υπόλοιπο της σεζόν. Ο παίκτης άμεσα θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Την φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ είχε 4.6 πόντους, 1.7 ριμπάουντ και 1.2 ασίστ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Λονγκ:

«Μία ανύποπτη φάση ήταν αρκετή για να οδηγήσει τον Elijah Mitrou-Long στο χειρουργείο. Ο 24χρονος γκαρντ είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του λίγα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο.

Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων εξετάσεων και του απεικονιστικού ελέγχου, αποφασίστηκε να υποβληθεί ο Elijah Mitrou-Long σε αρθροσκοπική συνδεμοπλαστική επέμβαση πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο δεξί γόνατο. Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19/2) στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τον γιατρό του ΠΑΟΚ, χειρούργο ορθοπεδικό Δρ. Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στον Elijah Mitrou-Long και του εύχεται ταχεία ανάρρωση».