Ηρακλής: Το αντίο του Σκάιλερ Μπόουλιν

Ο Σκάιλερ Μπόουλιν είπε το δικό του αντίο στον Ηρακλή. Ο Αμερικανός γκαρντ θα συνεχίσει στην Ζιελόνα Γκόρα.

Ηρακλής: Το αντίο του Σκάιλερ Μπόουλιν

Δεν συνεχίζει στον Ηρακλή ο Σκάιλερ Μπόουλιν και έστειλε το δικό του μήνυμα αποχαιρετισμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ, έχει συμφωνήσει με τη Ζιελόνα Γκόρα και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποχαιρέτησε τον Ηρακλή, γράφοντας:

«Δυστυχώς η πορεία μου στον Ηρακλή έχει φτάσει στο τέλος. Θα ήθελα να ευχαριστώ τον καθένα στον οργανισμό, για μια αξέχαστη εμπειρία αυτήν τη σεζόν. Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα σχεδιάσαμε και το καλύτερο είναι να προχωρήσουμε σε μια αλλαγή.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μας υποστήριζαν πραγματικά κατά τη διάρκειας αυτής της δύσκολης χρονιάς. Πιστεύω ότι τα παιδιά θα γυρίσουν την κατάσταση και θα τελειώσουν τη σεζόν δυνατά.

Στο τέλος, το πιο σημαντικό, θέλω να υποστηρίξω τους συμπαίκτες μου και το staff. Ήταν υπέροχο να μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός και να δημιουργήσω φιλίες και αναμνήσεις με όλους εσάς. Σας αγαπώ! Καλή τύχη!»

Ο Ηρακλής αποδέσμευσε τον Σκάιλερ Μπόουλιν, αλλά έχει ήδη βρει τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Τζος Χάγκινς. Πρόκειται για τον Αμερικανό γκαρντ που αγωνίστηκε στη Βόννη, έχοντας μέσον όρο 9,5 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ κατά μέσο όρο. Ξεχωρίζει για την εκρηκτικότητά του και την έφεσή του στο σκοράρισμα.