Περιστέρι: Μία ημέρα αργότερα το φιλικό με το Λαύριο

Όπως γνωστοποίησε το Περιστέρι, ο φιλικός αγώνας με το Λαύριο θα πραγματοποιηθεί μία ημέρα αργότερα από ό,τι είχε αρχικά οριστεί και συγκεκριμένα την ερχόμενη Πέμπτη (18/2) στις 16:00.

Περιστέρι: Μία ημέρα αργότερα το φιλικό με το Λαύριο

Σε αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής τού εντός έδρας προπονητικού φιλικού με το Λαύριο προχώρησε το Περιστέρι.

Έτσι, το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Τετάρτη (17/2) στις 4:00 το απόγευμα φιλικό προετοιμασίας της ομάδας των δυτικών προαστίων με το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής μετατέθηκε μία ημέρα αργότερα. Δηλαδή θα διεξαχθεί αυτή την Πέμπτη (18/2), με ίδια ώρα έναρξης (16:00), στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Και σε αυτό το δυνατό τεστ ο νέος προπονητής του ΓΣΠ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, θα έχει τη δυνατότητα να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του, έχοντας παράλληλα μία ακόμα ευκαιρία να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι από την περασμένη Δευτέρα (15/2) δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις των «κυανοκιτρίνων» ο Χρήστος Σαλούστρος και ο Ζώης Καράμπελας, λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα. Οι δύο διεθνείς βρίσκονται ήδη στη Ρίγα της Λετονίας με την υπόλοιπη αποστολή της «γαλανόλευκης».