ΚΑΕ Ηρακλής: «Τίποτα παραπάνω από μία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών και παικτών»

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ηρακλής διέψευσε όσους υποστήριξαν πως έγιναν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς και τους παίκτες της ομάδας μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο

ΚΑΕ Ηρακλής: «Τίποτα παραπάνω από μία λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ οπαδών και παικτών»

Ο Ηρακλής ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να αποχαιρετήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα του «Γηραιού» μερίδα οπαδών της ομάδας εισέβαλλε στα αποδυτήρια εκφράζοντας σε έντονο ύφος τα παράπονα της για το αρνητικό αποτέλεσμα.

Εισβολή οπαδών του Ηρακλή στα αποδυτήρια της ομάδας, μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ!

Με ανακοίνωση της η διοίκηση του συλλόγου διέψευσε όσους υποστήριξαν πως υπήρξαν επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς και παίκτες.

Ηρακλής: Παραιτήθηκε ο Καλύβας

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ Ηρακλής:

«Τις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας ιστορίες και φήμες περί επίθεσης οπαδών της Ομάδας μας σε παίκτες μας μετά το τέλος του αγώνα κυπέλλου ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ.

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ διαψεύδει κατηγορηματικά πως υπήρξε οτιδήποτε παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ μιας μεμονωμένης μερίδας οπαδών και παικτών της ομάδας, αρκετή ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Άπαντες στην ομάδα, παίκτες -διοίκηση και το υπόλοιπο team γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα αλλά και την σπουδαιότητα του αγώνα έχουν ενοχληθεί ιδιαίτερα από τον τρόπο που ήρθε η ήττα και η απώλεια ενός στόχου.

Είμαστε σίγουροι πως, τόσο το συγκεκριμένο παιχνίδι, όσο και ολόκληρη η φετινή σεζόν, θα είχαν πολύ διαφορετική έκβαση με ένα γεμάτο Ιβανώφειο, την πιο «καυτή» έδρα της περσινής Α1.

Τα δεδομένα όμως δεν αλλάζουν και αυτά είναι πως η ομάδα σε μια δύσκολη χρόνια εκπέμπει υγεία οικονομικά και δεν θα επιτραπεί σε «καλοθελητές» να χαλάσουν το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε στους κόλπους της ομάδας μετά τις πολύ καλές ευρωπαϊκές εμφανίσεις. Οι απαντήσεις θα δοθούν στο γήπεδο. Η ομάδα πλέον συνεχίζει σε δυο διοργανώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παίκτες -διοίκηση και κόσμος ,όλοι ενωμένοι θα αγωνιστούμε για την επίτευξη των στόχων και την σταδιακή καθιέρωση του ΗΡΑΚΛΗ ξανά στις κορυφαίες ομάδες της Ελληνικής λίγκας».