Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις

Ο Νικ Καλάθης είναι ο άνθρωπος που θα κρίνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού, καθώς από την απάντησή του στην πρόταση ανανέωσης θα εξαρτηθούν οι επόμενες κινήσεις της ΚΑΕ.

Παναθηναϊκός: Ο Καλάθης θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις

Ο Καλάθης έχει δεχτεί εξωπραγματική πρόταση από την Κίμκιι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Έλληνας γκαρντ έχει στα χέρια του πρόταση 9 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια, ποσό που σίγουρα δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο και τον έχει βάλει σε σκέψεις για το μέλλον του.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ συναντήθηκαν την Πέμπτη (21/06) για πρώτη φορά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και είχαν μία πρώτη κουβέντα για τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε οι «πράσινοι» να γίνουν ακόμη πιο ανταγωνιστικοί την επόμενη χρονιά, ωστόσο, δεν πάρθηκε καμμία απόφαση.

Κι αν το θέμα της παραμονής του Καταλανού προπονητή στον πάγκο ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο (δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός έτους ακόμη), εντούτοις δε συμβαίνει το ίδιο και με τον Νικ Καλάθη, τον άνθρωπο που θεωρείται ηγέτης της ομάδας κι από την απόφασή του για το αν θα παραμείνει ή όχι στο πράσινο ρόστερ θα κριθούν τα πάντα.

Το κομμάτι του παζλ που θα καθορίσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις κινήσεις που θα γίνουν για να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός είναι ο διεθνής πλέι μέικερ. Η πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι για 6,5 εκ. ευρώ για τρία χρόνια όμως ακόμη δεν έχει απαντήσει κι ως εκ τούτου από την τροπή που θα έχει η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Πάντως, το «καυτό» θέμα Καλάθη δεν θα αργήσει να τελειώσει και δεν αποκλείεται να υπάρχει εξέλιξη εντός της εβδομάδας.