Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ έκρινε ως «απαράδεκτη» την ένσταση που είχαν καταθέσει οι παράγοντες του Άρη για εκπρόθεσμο τρίποντο του Γερομιχαλού στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα με το Λαύριο

Basket League: Απορρίφθηκε η ένσταση του Άρη

Απορρίφθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή, η ένσταση που είχε καταθέσει ο Άρης, για εκπρόθεσμο τρίποντο στην αναμέτρηση με το Λαύριο.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής της Basket League, το Σάββατο (6/2), οι παράγοντες του Άρη κατέθεσαν ένσταση για εκπρόθεσμο τρίποντο του Πέτρου Γερομιχαλού στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Συγκεκριμένα ο παίκτης ευστόχησε, αλλά το σουτ που επεχείρησε όπως φάνηκε από το βίντεο, ήταν εμφανώς εκπρόθεσμο. Ωστόσο οι διαιτητές το κατακύρωσαν και παρά τις προτροπές των παραγόντων του Άρη να ξαναδούν τη φάση στο Instant Replay δεν το έκαναν με συνέπεια οι Θεσσαλονικείς να καταθέσουν ένσταση.

Η ένσταση αυτή έπεσε... στο κενό, καθώς ο Αθλητικός Δικαστής τη χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» και συμπλήρωσε πως: «ουδόλως δεν επηρέασε, η συγκεκριμένη φάση, την εξέλιξη του αγώνα».

Η φράση αυτή του Αθλητικού Δικαστή μάλιστα, ουσιαστικά αποτρέπει και τους Θεσσαλονικείς, να καταφύγουν στα ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση, χάνοντας κάθε ελπίδα, για να διεκδικήσουν, την αναμέτρηση.