Περιστέρι: Έκλεισε δυνατά φιλικά με τον Ιωνικό και το Λαύριο

Δύο γερά φιλικά παιχνίδια προγραμμάτισε το Περιστέρι, με αντιπάλους τον Ιωνικό και το Λαύριο, προκειμένου ο νέος προπονητής Σωτήρης Μανωλόπουλος να δουλέψει με την ομάδα σε συνθήκες αγώνων, περνώντας τη φιλοσοφία του.

Περιστέρι: Έκλεισε δυνατά φιλικά με τον Ιωνικό και το Λαύριο

Δυνατά φιλικά τεστ με τον Ιωνικό και το Λαύριο έχει προγραμματίσει το Περιστέρι για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νέος τεχνικός ηγέτης του συλλόγου των δυτικών προαστίων, Σωτήρης Μανωλόπουλος, έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει αυτές τις συναντήσεις προπονητικού χαρακτήρα ώστε να μπορέσει να περάσει τη δική του φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας. Κι αυτό προκειμένου οι «κυανοκίτρινοι» να εμφανιστούν πανέτοιμοι στην επανέναρξη της Basket League.

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι, με την ομάδα της Νίκαιας, είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου (15:00) στο κλειστό γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου», ενώ εντός έδρας θα δοθεί και το δεύτερο τεστ, την επόμενη Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου (16:00) με το συγκρότημα της Ανατολικής Αττικής.

Πρόκειται για δύο δυνατές δοκιμές, μέσα από τις οποίες ο Μανωλόπουλος θα μπορέσει να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση των παικτών του, αλλά και για τα σημεία του παιχνιδιού της ομάδας όπου απαιτείται βελτίωση.